Een babyfauteuil bestellen

Wil je een leuke babyfauteuil kopen voor jouw kleintje? In onze webshop vind je verschillende stoeltjes in diverse kleuren en patronen. Met een babyfauteuil zit jouw kind lekker in zijn of haar eigen stoel en fleur je de babykamer ook nog eens op. Bij Peuterstoeltje.nl heb je de keuze uit veel verschillende stoelen en kun je zelfs een fauteuil op maat samenstellen.

Personaliseer uw kinderstoeltje

Stel een babyfauteuil op maat voor jouw zoon of dochter samen

Via het configuratiemenu in onze webshop ontwerp je jouw eigen zitje. Kies uit tientallen kleuren en patronen en creëer een vrolijke stoel, volledig afgestemd op jouw wensen. Om het stoeltje nog persoonlijker te maken, is het zelfs mogelijk om de naam van jouw baby erop te laten borduren. Voor welk patroon je ook kiest, je profiteert altijd van een fijne, zachte fauteuil waar je kind heerlijk op zal zitten. De stoel is gemaakt van katoen, met een vulling van polyetherschuim. De babyfauteuil heeft bovendien een hoes die je eenvoudig kunt wassen.

Kies je favoriete kleuren en prints uit

Wil je een babyfauteuil op maat samenstellen voor jouw kleintje? Of ben je juist op zoek naar een stoel voor een dreumes of voor je iets oudere peuter? Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en maak je keuze! Plaats je bestelling vervolgens eenvoudig online. Je babyfauteuil wordt dan binnen vijf werkdagen thuisbezorgd. Voor meer informatie neem je contact met ons op door te bellen naar 06-53669930 of door een e-mail te sturen naar info@peuterstoeltje.nl. Vanuit Vriezenveen, nabij Almelo, helpen onze medewerkers je graag verder.