Babyfauteuil

Wil je een leuke babyfauteuil kopen voor jouw kleintje? In onze webshop vind je verschillende leuke stoeltjes, in diverse kleuren en patronen. Met een babyfauteuil kan jouw kindje lekker zitten in zijn of haar eigen stoel en fleur je de babykamer ook nog eens op. Bij Peuterstoeltje.nl heb je de keuze uit veel verschillende stoeltjes en kun je ook een fauteuil op maat samenstellen.

Personaliseer uw kinderstoeltje

Ontwerp jouw eigen babyfauteuil

Via het configuratiemenu in onze webshop ontwerp je jouw eigen babyfauteuil. Kies uit tientallen kleuren en patronen en creëer een vrolijke stoel, volledig afgestemd op jouw wensen. Om het stoeltje nog persoonlijker te maken, is het zelfs mogelijk om de naam van jouw baby erop te laten borduren. Voor wat voor optie je ook kiest, je profiteert altijd van een fijne, zachte stoel waar je kindje heerlijk op kan zitten. De stoel is gemaakt van katoen, met een vulling van polyetherschuim. Daarnaast heeft de babyfauteuil een hoes die je eenvoudig kunt wassen.

Bekijk de mogelijkheden!

Wil je ook een babyfauteuil op maat samenstellen voor jouw kleintje? Of ben je juist op zoek naar een stoeltje voor een dreumes of peuter? Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en maak je keuze! Plaats je bestelling vervolgens eenvoudig online en de babyfauteuil wordt binnen vijf werkdagen thuisbezorgd. Voor meer informatie neem je contact met ons op via 06-53669930 en info@peuterstoeltje.nl. Vanuit Vriezenveen, nabij Almelo, helpen onze medewerkers je verder.