Katoenen kinderfauteuil

Met een katoenen peuterfauteuil of kinderfauteuil kan jouw kind heerlijk en comfortabel zitten, bijvoorbeeld voor de tv, met de iPad of om een boekje te lezen. Bij Peuterstoeltje.nl hebben we een ruim aanbod aan diverse stoelen en kun je zelfs een katoenen kinderstoel op maat samenstellen. Bij ons profiteer je van producten van goede kwaliteit, waar jouw kind nog lang plezier van heeft.

Personaliseer uw kinderstoeltje

Stel jouw katoenen peuterfauteuil of kinderfauteuil op maat samen

Wil je zelf een katoenen peuterfauteuil of kinderfauteuil samenstellen? Dan ben je binnen een paar klikken klaar! In ons configuratiemenu kun je zelf een kleur en patroon kiezen. Wanneer je op een kleur klikt, krijg je een voorbeeld van hoe de fauteuil eruit komt te zien. Daarnaast kun je voor het kussen van de stoel een andere kleur kiezen dan de stoel zelf. Zo krijg je een unieke katoenen kinderstoel, volledig op maat. Wil je het stoeltje nog persoonlijker maken? Laat dan de naam van je kind erop borduren! Naast dat je de stoel zo leuk en origineel mogelijk kan maken, is het zitje ook nog eens erg comfortabel. De kinderstoel is gemaakt van katoenen stof met een vulling van polyetherschuim. Dit zorgt voor een heerlijk zachte zit!

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je vragen over het samenstellen van een katoenen peuterfauteuil of kinderfauteuil? Of ben je juist benieuwd naar ons aanbod aan babyfauteuils? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 06-53669930, stuur een e-mail naar info@peuterstoeltje.nl of vul het contactformulier in. Onze medewerkers in Vriezenveen (vlak bij Almelo) helpen je verder. Weet je al precies welke katoenen kinderstoel je wilt? Plaats je bestelling dan eenvoudig online. Jouw gekozen product wordt vervolgens binnen vijf werkdagen bij je thuisbezorgd.