Kraampakket

Bij Peuterstoeltje.nl kun je een origineel kraampakket met naam bestellen! Is er in je omgeving een kindje geboren en wil je een bijzonder kraamcadeau geven? Wij hebben leuke kraampakketjes voor jongens en meisjes. Onze kraampakketten bevatten allerlei handige babyartikelen, zoals een badjasje met capuchon, badcape, slabbetje en spuugdoekje. Het pakket bevat allemaal spullen die ouders veel gebruiken en waar je nooit genoeg van kunt hebben.

Kies voor een kraampakket met de naam van het kindje erop geborduurd

Onze kraamcadeautjes zijn optioneel te voorzien van een borduring op elk artikel. Laat bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van het kindje borduren. Een kraampakket met naam erop geborduurd is een leuk en gepersonaliseerd kindercadeau waarmee je de ouders kunt verrassen. Verder bestaat het pakket uit diverse leuke babyspulletjes, verpakt in een luxe geschenkdoos. Onze kraampakketten zijn zowel leuk om te geven als om te krijgen!

Bestel jouw kraamcadeau eenvoudig online

Bestel een kraampakket met naam in onze webshop en verras de nieuwe ouders en hun pasgeboren kindje! Met onze kraamcadeaus sla je de plank nooit mis. Je plaatst je bestelling eenvoudig online en vervolgens wordt het kraampakket binnen vijf werkdagen bij je thuisbezorgd. Naast kraampakketten vind je in ons aanbod ook diverse peuterstoeltjes. Heb je vragen over onze producten of over het plaatsen van een bestelling? Onze medewerkers in Vriezenveen, nabij Almelo, staan voor je klaar. Bel ons op 06-53669930, stuur een e-mail naar info@peuterstoeltje.nl of vul het contactformulier in.


Kraampakket

Sorteren op:
Kraampakket Meisje

Kraampakket voor meisjes in luxe doos. 

€ 29,95
Kraampakket Jongen

Kraampakket voor jongens in luxe doos.

€ 29,95