Een kraampakket met naam bestellen

Een origineel kraampakket met naam kun je bij Peuterstoeltje.nl bestellen! Is er in je omgeving een kind geboren en wil je een bijzonder kraamcadeau geven? Wij bieden leuke kraampakketten voor jongens en meisjes aan. Onze pakketten bevatten allerlei handige babyartikelen, zoals een badjas met capuchon, badcape, slab en spuugdoekje. Het pakket bevat dus allerlei spullen waar je met een baby in huis nooit genoeg van kunt hebben.

Kies voor een kraampakket met de naam van het pasgeboren kindje erop

Onze kraamcadeaus zijn optioneel te voorzien van een borduursel op elk artikel. Laat bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van het kind borduren. Een kraampakket met naam is een uniek en gepersonaliseerd kindercadeau waarmee je de ouders zonder twijfel zult verrassen. Het pakket bestaat uit diverse babyspullen die verpakt zijn in een luxe geschenkdoos. Onze kraampakketten zijn zowel leuk om te geven als om te krijgen! Naast kraampakketten vind je in ons aanbod ook diverse peuterstoeltjes en zitjes voor baby’s: eveneens leuke cadeaus!

Bestel je kraamcadeau in enkele klikken

Bestel een kraampakket met naam in onze webshop en verras de nieuwe ouders met een uniek cadeau. Je plaatst je bestelling eenvoudig online en vervolgens wordt het kraampakket met naam binnen vijf werkdagen bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over onze producten of over het plaatsen van een bestelling? Onze medewerkers in Vriezenveen, nabij Almelo, helpen je graag verder. Bel ons op 06-53669930, stuur een e-mail naar info@peuterstoeltje.nl of vul het contactformulier in.


Kraampakket

Sorteren op: