Een gepersonaliseerd kindercadeau op maat

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd kindercadeau? Bij Peuterstoeltje.nl vind je de allerleukste cadeautjes voor je eigen kind, of die van een ander. Sinds 2008 bieden wij gepersonaliseerde artikelen voor kinderen aan van de meest hoogwaardige kwaliteit. Een cadeau uit onze webshop is altijd een succes. Ontdek nu snel ons assortiment en vind het perfecte verjaardags- of kraamcadeautje!

Bekijk alle peuterstoeltjes

Bestel een uniek, gepersonaliseerd kindercadeau

Een gepersonaliseerd kindercadeau bestel je eenvoudig in onze webshop. Wij bieden originele, katoenen kinderstoeltjes aan in verschillende, unieke designs en produceren deze handmatig. Staat de perfecte peuterfauteuil niet tussen ons aanbod? Je stelt zelf snel en eenvoudig de ideale stoel samen via ons configuratiemenu. Kies de kleur en het patroon van de stoelbekleding en de stof van het kussen en creëer een echte droomstoel! Je kunt kiezen uit tientallen kleuren en patronen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een donkerblauwe stoel met een sterrenpatroon en een rood kussen wilt of een grijs model met een effen zwarte kussen; jij bepaalt het design van de stoel! Ook borduren wij met alle liefde een naam of tekst op je houten peuterstoeltje of kinderfauteuil. Een kinderstoeltje met naam is een bijzonder, gepersonaliseerd kindercadeau.

Ontdek ons assortiment aan kindercadeautjes!

Zo zie je maar, binnen een mum van tijd scoor jij een perfect gepersonaliseerd kindercadeau! Wil je toch liever een ander presentje? Naast kinderzitjes vind je in ons assortiment ook kraampakketten met naam en tipitenten voor kinderen. Bestel je een artikel uit onze webshop? Dan wordt deze binnen vijf werkdagen geleverd. Bij vragen of opmerkingen vul je ons contactformulier in. Ook kun je mailen naar info@peuterstoeltje.nl of bellen naar 06-53669930. Vanuit Vriezenveen, nabij Almelo, helpen we je verder!


Gepersonaliseerd kindercadeau

Sorteren op:
Peuterstoeltje/Kinderfauteuil Roze

Peuterstoeltje/Kinderfauteuil Roze

Optinieel met naam borduring. 

€ 56,95
Peuterstoeltje/Kinderfauteuil Fuchsia+ster

Peuterstoeltje/Kinderfauteuil Fuchsia+ster

Optioneel met naam borduring

€ 56,95
Peuterstoeltje/Kinderfauteuil Denim Antraciet

Peuterstoeltje/Kinderfauteuil Denim Antraciet

Optioneel met naam borduring

 

€ 56,95
Peuterstoeltje blauw met sterkussen

Peuterstoeltje optioneel met naam borduren

€ 44,95